hoppning och ponnyridning

Hej!
Idag hängde Emelie med till stallet och fotade.  Vi mockade och fixade hö först till Indiana och vilja eftersom Ida är i Stockholm. Sen ryktade vi vilja och flätade henne.(man kan fläta en fjordings man :P)

Sen gick vi ut i paddocken och värmde upp hon var skit pigg. Red lite på volten och värmde upp hen så hon var mjuk i båda sidorna i alla gångarterna. Galloppen var helt underbar och hade sådan fin bäring.
Sen började vi hoppa lite ``smått´´ Emelie tyckte vi skulle hoppa lågt hahah. Nej men det gick ganska bra vilja ville inte riktigt hoppa hon tyckte det var tråkigt att hoppa så lågt. Sen fick vi fick ja som ja ville och vi höjde. Hon hoppade skit bra fast kom lite i undertempo ibland.  Sen blev hon nog lite trött för sen sluttade hon hoppa och sprang bara undan. Men sen fick vi till det en sista gång där hon hoppade skit bra.
Sen tyckte ja att Emelie skulle pröva hoppa en gång men ja fick i alla fall upp henne men ja 10cm är alltid nåt hahahah.

Sen fotade vi lite i skogen fast sen kom det en läskig gubbe så vi red tillbaka hehe. Sen kom Alice och skrittade av henne lite till i skogen. Sen ryktade vi av henne och släppte ut henne i hagen. Sen var vi ett tag i stallet och fråga mig inte vad vi gjorde för det vet ja faktiskt inte men sen började klockan bli mycket så vi tog in alla hästar så dom fick sin mat. Sen åkte Emelie hem och ja åkte till Hammarslunds ridskola hahah med Alice. Vi hade teori dom fick lära sig att tränsa och sadla så nu kan man det ahahah kunde ju inte det innan säger vi. Nu sitter ja här har precis ätit.

Imorgon bär det av till Stockholm kommer hem på fredag och vilja får antagligen villa i några dagar. Kommer kanske någon bild från Stockholm lite jobbigt att blogga från mobilen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Header by kim - ponniejumper.blogg.se