varför ja blev vegetarian!

Historian om varför ja blev vegetarian;)

http://www.youtube.com/watch?v=aOvhrfkIjU8
kastering av grisar

Helt från början egentligen var det inte så, åå ja tycker så synd om djuren ja måste sluta äta kött, jo vist är det synd om djuren. Egentligen så fick ja bara fört mig att ja skulle sluta äta kött bara för att mamma inte trodde ja skulle klara det så blev det längre och länge och nu har ja varit det i ett halv år. Men vist låter det dumt ne ja bara fick för mig att ja skulle bli vegetarian. Så ja fick ja göra en anledning. Det är synd om djuren och där har vi anledningen till varför ja inte börjar igen. Ja äter fisk då ja från början det inte fanns nån anledning så bara blev dt så. Sen så tror ja inte riktigt mamma går med på att ta väck fisken då det är svårt att få i sig alla ämnena som det är så ja ja äter fisk och ja det är ett levande djur och ja jag äter det.


http://www.youtube.com/watch?v=aOvhrfkIjU8
övrigt


Och reaktionen när ja berättade det hahahaha
Pappa- har Ida också blivit det eller?
Ida-k bry typ hahahah hon trodde verkligen inte på mig men ahhaha här är ja idag ida.
Resten typ- palla, det hade ja aldrig klarat

 

Hahahaha detr trodde ni aldrig men det finns mer än ja i släkten som är vegetarian min hm…. min gammel mormors syster har varit det i 30år. Bara 29 ½ år kvar hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=xUkf50A8a6U
höns 

Hoppas ni fattade något av denna störda texten.

Och nu tycker ja faktiskt synd om djuren hur dom utsätts för alla transporter hur det går till när dom slaktar dom, kastrerar o.s.v.

http://www.youtube.com/watch?v=LgKzNugztlE
transporter


Kommentarer
Postat av: Oss

Vad tycker du om den ridskolan som du red på innan? Är du duktig på att rida och kan du få en hääst i form? vad är det högsta din häst har hoppat?

2012-01-03 @ 18:07:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Header by kim - ponniejumper.blogg.se