promenad

cyklade till stallet. tog in alla hästarna och vilja var absolut inte pigg alls sprang inte ut från hagen som en gallning inte alls hellt normallt. sen gick ja ida indiana och vilja en promeenad men tillräkligt lång.
(gillar denna bilden som emelie har tagit
vilja var så sött för ida bara klagade på att ja var lat så du sprang ja lite bara för att ja inte skulle verka så latt så kom hon springande i gallop och trav bakom så sött liten polle man har.
mockade flätade indianas man viljas är ju så lång heheh
kollade när ida red och frös som en jude för jävla kallt är det.
cyklade hem och åt
min fina fjording
imorgon ska ja på konfa och sena ntagligen till stallet


konfa

jaha idag blev det inget stall:(
ärtan, ior och nemo gammal mobilbild
var på söderportskolan och titade på nån jonas som hade nån cp-skada som var nån standup graj.
drygt iallafall sen kom vi i nån random grupp haha alla från vä mobbade oss för vi har andra kompisar(bella och evelina) dekorerade ljus vet nice ljus fast mitt så lite miffat ut:P
skrev egna böner fast bella skrev min:P riktig buse.  åt nån jävligt äklig baguette fetaost och soltorkade tomater och lite sallad.
heheh sne bild men skit samma

sen gick vi och sjöng i kykan fan vad det var tråkigt att bara stå där och kolla:P
sen gick vi till norretullskolan och gjorde några random lekar. väldigt mysko var dom.
sen gudstjänsti kyksn tråkigt det med men jajaj överlevde andakt, teater, musik m.m
pimpim gammal bild från ridskolan
sen fick ja vänta på den roliga bussen i en halv timme
precis ätit vegitarisk någon konstigt  och pommes
nu äter man lite goddis mmm

R.I.P

ingen har dött eller jo min självkänsla men det hör inte hit så det skiter vi i.

låg uppdatering men min datat var ju jävligt rolig och ha att göra med:P är hos ida nu så lånar hennes data.

varit i skolan älskar skolan not och hatar all männsikor där med utom ida men hon ingår i gruppen störd så det räknas inte och säert någon mer.

åkte och vacinerade nemo han hatar att åka bil sen när vi kom ditt skulle veterinären hälsa på han så han bet henne hahah så skulle mamma med göra det så bet han henne ed hahaha sen när ja gjorde det så bet hon inte mig snacka om att veterinären blev lite avis men det är min kanin.

ja sen åkte vi (ja och ida) mockade och fixade hö. tog ut dom i ridhuset tömkörde lilja lite skit duktig var hon sen gjorde ja lite skänkelvikningar och bakdelsväningar duktig  tjej har ja.:P
sen släpppte vi indiana lös snacka om galen häst vilja var ju halvt skrämd för henne :P

imorrgpn ska vi försöra hela dagen med konfa på söderpot vilja får vila
nu ska ja tita på någon knäpp film med ida och hanna som är störda hahah

hoppas minen där ja hahah asg

hallö

kom hem från stockhom i freddags det hände inte så mycket shoppade mest och var på begravning.
i helgen hände det inte heller mycket var hos vilja kollade på musikslaget pappas lag kom 2a och han hördes ju inte alls mest i hella kören och sen när alla 120st från olika körerna skulle sjunga jo vem hörs mäst då av 120 då ska inte en höras mest.


idag började skolan mindre kul. sen åkte jag till vilja mockade till indiana och vilja. sen tog ja och gerth in hästarna hihihi vilja är mörkrädd inte normallt. red iallafall henne hon gick iallafall framåt. hon har varit välldigt seg i helgen. gick på olicka storlekar av volter lite serpentiner, skänkelvikningar i båda varven. skit vad duktig hon var idag:) gick klockrent hella tiden nu vill ja ha ett grönt kort och tävla. för det första behöver ja nån stanns att ta det för det andra så är tävlings sesongen slut mne vi övar upp henne skit mycket nu i vinter tar grönt kort sen skämmer vi ut oss på tävlingsbanerna tycker ja.

tittade sen på löshoppningen av dom andra hästarna i vårt stall + bandido en häst som var där innan. luffsen var ju söt han viste precis vad han skulle göra stannade när vi höjde hindrena och satt igång precis när han skulle när bella(ägaren) roppade på han så sööt.
nu fastnade ja vid datan ska titta på film snart sömn är ju överskattat

nu åker ja hem från stockholm

idag åker ja hem med ni får lite bilder på nemo tills imorgon

tidsinställt inlägg

lite bilder idag med kanske (vilja är hellt klart en liten ponny som gillar godis)
med

tids inställt inlägg

då ja  är i stockholm så får ni några bilder undertiden då ja kanske inte bloggar

hoppning och ponnyridning

Hej!
Idag hängde Emelie med till stallet och fotade.  Vi mockade och fixade hö först till Indiana och vilja eftersom Ida är i Stockholm. Sen ryktade vi vilja och flätade henne.(man kan fläta en fjordings man :P)

Sen gick vi ut i paddocken och värmde upp hon var skit pigg. Red lite på volten och värmde upp hen så hon var mjuk i båda sidorna i alla gångarterna. Galloppen var helt underbar och hade sådan fin bäring.
Sen började vi hoppa lite ``smått´´ Emelie tyckte vi skulle hoppa lågt hahah. Nej men det gick ganska bra vilja ville inte riktigt hoppa hon tyckte det var tråkigt att hoppa så lågt. Sen fick vi fick ja som ja ville och vi höjde. Hon hoppade skit bra fast kom lite i undertempo ibland.  Sen blev hon nog lite trött för sen sluttade hon hoppa och sprang bara undan. Men sen fick vi till det en sista gång där hon hoppade skit bra.
Sen tyckte ja att Emelie skulle pröva hoppa en gång men ja fick i alla fall upp henne men ja 10cm är alltid nåt hahahah.

Sen fotade vi lite i skogen fast sen kom det en läskig gubbe så vi red tillbaka hehe. Sen kom Alice och skrittade av henne lite till i skogen. Sen ryktade vi av henne och släppte ut henne i hagen. Sen var vi ett tag i stallet och fråga mig inte vad vi gjorde för det vet ja faktiskt inte men sen började klockan bli mycket så vi tog in alla hästar så dom fick sin mat. Sen åkte Emelie hem och ja åkte till Hammarslunds ridskola hahah med Alice. Vi hade teori dom fick lära sig att tränsa och sadla så nu kan man det ahahah kunde ju inte det innan säger vi. Nu sitter ja här har precis ätit.

Imorgon bär det av till Stockholm kommer hem på fredag och vilja får antagligen villa i några dagar. Kommer kanske någon bild från Stockholm lite jobbigt att blogga från mobilen.


nystartad blogg

hej!
har startat ny blogg för typ 100:de gången men denna gången tänkte ja att den inte skulle dö.

ja då som äger bloggen heter Ellinor mne kallas elli.
ja bor nere i skåne med min familj
ja har skilda föreldrar. och bor varanan vecka hos pappa och varannan vecka hos mamma.
ja är 14år och går i 8:an. hur beskriver man mig ja  det vet ja inte riktigt men  lär vell märka hur ja är.
 
ja har även en liten kanin som heter nemo och är en djvärgvädur/lejondjvärgvädur.
han är 2år och är japan teknad. han är inte så bra på att hoppa men älskar att sitta och mysa.

nu till vilja min foder häst
hon heter som sagt då vilja och är en norskfjordhäst.
hon är 10 år och fyller år den 23:de maj. ja har bar henne på foder (ja äger inte henne) men ja kan göra samma sacker som hon skulle vara min egen.
hon är en ganska lat liten tjej men kan piggna till när hon känner för det.
hon älskar att vara ute i skogen pch hoppa och gallopera.. hon är riktkigt duktig på i dressyren men kan även hoppa vi har hoppat ca 85cm. hon har bra hoppteknik.
vi håller på med det mästa dressyr, hoppnig, skogsritter och trickträning.
vilja kan puss, kram och stegra doc lite bort tränat för att hpn använde det vid ridningen men tänkte påbörja det igen

fråga på om ni undrar något om mig, ne




RSS 2.0
Header by Kim - Ponniejumper.blogg.se